Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο για τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Gazzetta dello Sport».

Ο Ιταλός τεχνικός, ενόψει της πρεμιέρας των Κρητικών στη φετινή Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Παναιτωλικό, δεν υποσχέθηκε… πρωτάθλημα, αλλά λίγα λόγια και πολλές πράξεις!

«Είναι η πρόκλησή μου (σ.σ. ΟΦΗ). Έχω ένα εξαιρετικό σταφ και έναν πρόεδρο με μεγάλη καρδιά. Έχουμε κάνει “θυσίες” για το μπάτζετ», δήλωσε αρχικά ο Τζενάρο Γκατούζο στη «Gazzetta dello Sport» και πρόσθεσε:

«Θέλω να κάνω μία καλή εντύπωση με την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα με τους γενναίους παίκτες μου. Αλλά το ρητό μου είναι ένα: “λίγα λόγια, πολλά έργα!”».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα 27/4 διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, από Τετάρτη 29/4 για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

TAGS: ΟΦΗ