Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Τουρκίας πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (10/12) η Τράμπζονσπορ , φεύγοντας με σημαντικό διπλό από την έδρα της Γκαζιαντέπ (1-3) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super Lig.

Εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα της Τραπεζούντας ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς, μετά από εκείνο της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Κορούμ για το Κύπελλο Τουρκίας!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας έκανε το 2-0 στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής, και ενώ νωρίτερα, στο 48', ο Τρεζεγκέ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος φορ έκανε το 3-0 στο 76', με τους γηπεδούχους να μειώνουν τέσσερα λεπτά αργότερα για το τελικό σκορ. Όσον αφορά τους Κουρμπέλη και Φούντα, έμειναν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν.



Με τη νίκη αυτή, η Τράμπζονσπορ έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο αγώνων, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 26 βαθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube