Αναλυτικά, όσα είπε μετά το πρώτο ματς του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:
Για την εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ: «Με βάση τον αντίπαλο που είχαμε απέναντι μας παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς για μας δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παρόλα αυτά η πρόκριση παραμένει ανοικτή και θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι για να καταφέρουμε κάτι καλό».

Για το αν είναι καλό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς: «Σίγουρα πρέπει να βάλουμε γκολ για να προκριθούμε. Ο Άγιαξ έδειξε ότι επιθετικά είναι μια τρομερή ομάδα, όμως αμυντικά έχει κάποια κενά. Το έδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αυτό πολύ καλά. Θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι τακτικά και ίσως να αμυνθούμε εκεί περισσότερο και στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν πρέπει να σκοράρουμε».

Για τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ στην Ολλανδία: «Σίγουρα ένα γκολ σου δίνει μεγάλη ώθηση ωστόσο και να σκοράρουμε ξέρουμε ότι θα δεχθούμε τεράστια πίεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και πάνω απ’ όλα να αμυνθούμε σωστά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία