Μετά από ένα χρόνο ως βασικός μέλος της Λιβόρνο που κέρδισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Σάββας Γκέντσογλου δήλωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM ικανοποιημένος για τις συνθήκες που βρήκε στη νέα του ομάδα, τονίζοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει εκεί εκτός αν έρθει πρόταση από κάποια μεγάλη ομάδα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε να τον καλέσει ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα των ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Γκέντσογλου στους 94,6:

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε στο Λιβόρνο:
«Ήταν ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα με 42 παιχνίδια, αρκετά κουραστικό. Ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά και πήραμε την άνοδο. Ήταν κομβική σεζόν γιατί πέρυσι δεν έπαιξα καθόλου στη Σαμπντόρια και φέτος πήρα χρόνο συμμετοχής. Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα αλλά στη συνέχεια όλα έγιναν καλύτερα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Η σεζόν για μένα ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να κάνω διακοπές τώρα και για τη νέα σεζόν θα δούμε. Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, λογικά θα παραμείνω στο Λιβόρνο, αλλά θα τα δούμε σε 10-15 μέρες».

Για τα στοιχεία που έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του:
«Στο ιταλικό πρωτάθλημα βελτιώθηκα στην τακτική, στη δύναμη και την ταχύτητα. Οι προπονήσεις στην Ιταλία είναι σαφώς πιο ποιοτικές και με μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την Ελλάδα. Σε ένα δίωρο πρόγραμμα προπόνησης, η μιάμιση ώρα αναλώνεται στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως».

Για την Εθνική ομάδα:
«Ποιός ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει στην Εθνική. Αν συνεχίσω να παίζω καλά πιστεύω ότι θα μου δώσει μία ευκαιρία ο προπονητής…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Δεν αποδεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Επιστολή και βίντεο του ΠΑΣ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τη διαιτησία Ασλανίδη!

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!