Μετά από ένα χρόνο ως βασικός μέλος της Λιβόρνο που κέρδισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Σάββας Γκέντσογλου δήλωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM ικανοποιημένος για τις συνθήκες που βρήκε στη νέα του ομάδα, τονίζοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει εκεί εκτός αν έρθει πρόταση από κάποια μεγάλη ομάδα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε να τον καλέσει ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα των ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Γκέντσογλου στους 94,6:

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε στο Λιβόρνο:
«Ήταν ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα με 42 παιχνίδια, αρκετά κουραστικό. Ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά και πήραμε την άνοδο. Ήταν κομβική σεζόν γιατί πέρυσι δεν έπαιξα καθόλου στη Σαμπντόρια και φέτος πήρα χρόνο συμμετοχής. Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα αλλά στη συνέχεια όλα έγιναν καλύτερα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Η σεζόν για μένα ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να κάνω διακοπές τώρα και για τη νέα σεζόν θα δούμε. Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, λογικά θα παραμείνω στο Λιβόρνο, αλλά θα τα δούμε σε 10-15 μέρες».

Για τα στοιχεία που έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του:
«Στο ιταλικό πρωτάθλημα βελτιώθηκα στην τακτική, στη δύναμη και την ταχύτητα. Οι προπονήσεις στην Ιταλία είναι σαφώς πιο ποιοτικές και με μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την Ελλάδα. Σε ένα δίωρο πρόγραμμα προπόνησης, η μιάμιση ώρα αναλώνεται στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως».

Για την Εθνική ομάδα:
«Ποιός ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει στην Εθνική. Αν συνεχίσω να παίζω καλά πιστεύω ότι θα μου δώσει μία ευκαιρία ο προπονητής…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιδηρόπουλος: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν - Αποτελώ πρότυπο και ίνδαλμα για νέους διαιτητές»

Κόντρα στην Αγγλία στα πλέι οφ του Παγκοσμίου η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Με Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Champions League ποδοσφαίρου γυναικών ο ΠΑΟΚ

Λάβδας, Νεμπής, Μπινιάρης και Γείτονας επιβεβαιώνουν την πρόοδο της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Πήρε εξιτήριο ο Σπύρος Μαραγκός - Το «ευχαριστώ» της συζύγου του στον Γιάννη Αλαφουζο

Στην Ισπανία για τουρνουά με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η Κ12 του Παναθηναϊκού

Συγκινητική κίνηση από τους διεθνείς: Στήριξαν οικονομικά ποδοσφαιριστή που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά

Ξέγνοιαστες στιγμές για τον Καλάμπρια: Διακοπές στις Σεϋχέλλες με τη σύντροφό του

Τα highlights από τη νίκη της Εθνικής γυναικών κόντρα στη Γεωργία

Ασταμάτητη η Εθνική Γυναικών: Πέρασε και από την Τιφλίδα, έκλεισε με 4/4 τον όμιλο