Απολαμβάνει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Κένι Γκέιμπριελ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Eurobasket.com.

«Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Όλοι σε γνωρίζουν και θέλουν φωτογραφίες. Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ. Μας αποθεώνουν παντού και μας εύχονται τα καλύτερα», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Για την μετακίνησή του στην ομάδα πέρσι, είπε: «Ήταν δύσκολο αρχικά. Χρειάστηκε να ενταχθώ σε μία νέα ομάδα με νέους συμπαίκτες. Ωστόσο, η κίνησή μου αποδείχθηκε σπουδαία. Πήραμε και το ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασα ωραία και ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα συνεχίσω».

Φέτος χρειάστηκε για μεγάλο διάστημα να παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα. «Είναι λίγο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας, όμως, πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητείται. Πρέπει να είμαι έτοιμος για οτιδήποτε. Σε αυτό το επίπεδο, ακόμη και το να παίξεις λίγα λεπτά, μετράει. Πρέπει να δίνεις την ενέργειά σου σε κάθε κατοχή», είπε.

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του, τόνισε: «Ο στόχος ήταν και θα είναι πάντα οι νίκες. Ωστόσο, δεν γίνεται να νικάς σε όλα τα ματς. Κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από τον προηγούμενο».

Για τη σχέση του με τους Σίνγκλετον-Γκιστ ανέφερε: «Είμαστε σαν αδέρφια. Είναι σπουδαίοι παίκτες, κι ακόμη καλύτεροι φίλοι εκτός παρκέ. Μας δίνουν το κάτι παραπάνω σε κάθε ματς με την ενέργεια και τη συγκέντρωσή τους», ενώ για την περσινή συνύπαρξή του με τους Μπουρούση-Φώτση είπε: «Έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο Φώτσης είναι μάλλον ο πιο αστείος συμπαίκτες που είχα ποτέ. Σπουδαίος φίλος και συμπαίκτης. Ο Μπουρούσης είναι παίκτης του κορυφαίου επιπέδου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!

Επιβίωσε στο θρίλερ της Γλυφάδας ο Προμηθέας, συνέχεια στον... εφιάλτη του Πανιωνίου!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα highlights από το θρίλερ στο Ιβανώφειο και του σπουδαίου διπλού του Άρη επί του Ηρακλή