Ο Παναθηναϊκός AKTOR εμφανίστηκε «μεταμορφωμένος» στην Κωνσταντινούπολη σε σχέση με το Game 2 του ΟΑΚΑ, νίκησε με σκορ 81-77 την Αναντολού Εφές στο «Basketball Development Center» και πλέον απέχει μία νίκη από την πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γουένιεν Γκέιμπριελ μίλησε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM, Γιώργο Πετρίδη, με τον σέντερ των «πράσινων» να στέκεται στα σημεία κλειδιά που έκριναν την αποψινή αναμέτρηση, αλλά και στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το να κλείσει τη σειρά στην Πόλη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


-Μεγάλη νίκη εδώ στην Κωνσταντινούπολη. Το πλεονέκτημα έδρας είναι και πάλι δικό σας. Ποιο ήταν το κλειδί;
«Η άμυνα! Έπρεπε να περιορίσουμε την επίθεση της Εφές και τους πόντους κοντά στο καλάθι. Συνεχίσαμε να βάζουμε πίεση στα σουτ τους. Αυτή τη φορά είχαν υψηλό ποσοστό στο τρίποντο, έπρεπε να πάρουμε τα ριμπάουντ και το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό».

-Πολλοί παίκτες βοήθησαν για τη νίκη, αλλά ο Ναν και ο Μήτογλου έκαναν τη διαφορά επιθετικά.
«Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά. Ήταν μια σημαντική νίκη της ομάδας, πάμε τώρα να πάρουμε μια ακόμη».

-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φίλους του Παναθηναϊκού;
«Στους φίλους του Παναθηναϊκού; Θέλουμε να κερδίσουμε φέτος και ελπίζω να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ για την επόμενη σειρά, όχι για αυτή».

Δείτε όσα δήλωσε:

@sporfm946 «Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης - Πάμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη την Πέμπτη» Ο Γουένιεν Γκέιμπριελ μίλησε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM, Γιώργο Πετρίδη, για το σπουδαίο διπλό και break του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές για το 2-1 στη σειρά. #sporfm #basketball #euroleague #panathinaikos #paobc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»