Την προβληματική της εικόνα συνεχίζει να παρουσιάζει η Βασιλεία, ενόψει της ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ούτε με την αλλαγή προπονητή, με τον άλλοτε μεγάλο σκόρερ της χώρας Άλεξ Φράι να βρίσκεται πλέον στον πάγκο της, είδε… προκοπή η ελβετική ομάδα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ξαμάξ, μένοντας έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από δύο αγωνιστικές.

Η Βασιλεία είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ματς, με τον Οκαφόρ να τη βάζει μπροστά στο 64’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το σύνολο του Φράι δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του για να «σφραγίσει» τη νίκη, με αποτέλεσμα ο Νούτσολο στο 86’ να ισοφαρίσει για λογαριασμό των γηπεδούχων, με το 1-1 να ήταν το τελικό σκορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.