Συνεχίζεται η εκδήλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Σιμόν Γκέσκε να είναι ο τελευταίος, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός.

Ως εκ τούτου, ο Γερμανός ποδηλάτης θα χάσει τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 24 Ιουλίου. Μάλιστα, στη ποδηλασία δρόμου, που θα αρχίσει στις 05:00 ώρα Ελλάδας, θα συμμετάσχει και ο Έλληνας αθλητής, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης.

Να σημειωθεί ότι δώδεκα αθλητές και μέλη της ποδηλατικής ομάδας, τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον Γκέσκε, ήταν αρνητικοί στα τεστ που διενεργήθηκαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!