Έτοιμος να αρχίσει τον αγώνα προκειμένου να «καθαρίσει» το όνομά του, αποδεικνύοντας την αθωότητά του, δηλώνει ο Ράιαν Γκιγκς στο πρώτο του σχόλιο, μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για επίθεση σε δύο γυναίκες.

«Έχω απόλυτο σεβασμό για τη διαδικασία του νόμου και αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα των κατηγοριών. Θα δηλώσω αθώος και ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ουαλός και παράλληλα εκφράζει τη στήριξή του στον Ρόμπερτ Πέιτζ για την προσεχή πρόκληση του Euro.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ρόμπερτ Πέιτζ, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και τους οπαδούς κάθε επιτυχία στο Euro του καλοκαιριού».

Ο πρώην –πλέον- τεχνικός της εθνικής Ουαλίας και άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες όπως αναφέρει η Εισαγγελία του Κρόουν. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα φέρεται να έχει προκαλέσει σωματική βλάβη σε μια γυναίκα 30 ετών, ενώ φαίνεται πως επιτέθηκε και σε άλλη μια ηλικίας 20 ετών. Είναι μια υπόθεση που «τρέχει» από τον Νοέμβριο του 2020, όταν και είχε συλληφθεί, ενώ πλέον καλείται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο του Σάλφορντ την Τετάρτη 28 Απριλίου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρεμιέρα με περίπατο κόντρα στην Ουγκάντα για την Τυνησία

Φιάσκο με το VAR στο Κονγκό-Μπενίν, δεν λειτουργούσε και δεν υποδείχτηκε πέναλτι!

Απίθανος Μουτουσαμί: «Δεν χρειαζόμουν φορείο για να βγω, αλλά δεν ήθελα να πάρω δεύτερη κίτρινη κάρτα»

Ζορίστηκε αλλά λύγισε την Τανζανία του Σαμάτα η Νιγηρία

Από τους επιβήτορες, μέχρι τους... κοιλάκανθους: Αυτά είναι τα παρατσούκλια των 24 ομάδων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

«Άνοιξαν δωρεάν τις θύρες στο Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε επειδή δεν είχε κόσμο στο γήπεδο»

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Μπήκε... αγριεμένη η Σενεγάλη και σάρωσε την Μποτσουάνα!

Ο ορισμός του πολυθεσίτη: Οι δύο αθλητές που έχουν εμφανιστεί στο FIFA αλλά και στο Madden!

Ο Ελ Κααμπί φρόντισε στην πρεμιέρα να κάνει ό,τι δείχνει το… σποτάκι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Kαθάρισε» με δυσκολία το Μπενίν και μπήκε με το δεξί το Κονγκό