Η υπόθεση που έχει θέσει τον Ράιαν Γκιγκς κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό αλλά και την καταπιεστική του συμπεριφορά κατά της Κέιτ Γκρέβιλ θα εκδικαστεί τον επόμενο Ιανουάριο.

Ο Ουαλός προπονητής παρευρέθηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο για μία σύντομη ακρόαση, όπου επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά του και ορίστηκε η δίκη για τις 24 Ιανουαρίου του 2022.

Υπενθυμίζεται πως ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για επίθεση εις βάρος της τον προηγούμενο Νοέμβριο αλλά για την καταπίεσή του προς αυτήν μεταξύ 2017 και 2020.

Ο 47χρονος Γκιγκς ενημερώθηκε πως η δίκη μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρεις εβδομάδες, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως «ανυπομονώ να καθαρίσει το όνομά μου από όλα αυτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!