Σειρά του Γιώργου Γκιρτζίκη ήταν το πρωί της Δευτέρας να περάσει από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κλήθηκε να καταθέσει για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί με συμβάσεις από το 2005, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε (παρότι ανανεώθηκε) και ζημίωσε την ΕΠΟ με ποσό που μπορεί να ξεπερνά τα 29 εκατ. ευρώ. Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν ταμίας της ομοσπονδίας την εποχή που υπογράφτηκαν οι συμφωνίες για την κάρτα υγείας.

Στον ανακριτή θα καταθέσουν επίσης τα μέλη του ΔΣ, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης και το πρώην μέλος του συμβουλίου Αριστείδης Σταθόπουλος. Σημειώνεται πως σε κανέναν από τους προηγούμενους κατηγορουμένους που απολογήθηκαν δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα