Πώς και πώς περιμένουν οι Τζέιμς Γκιστ και Δημήτρης Διαμαντίδης το πρώτο τζάμπολ στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Τόσο ο σέντερ, όσο και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσαν ανυπόμονοι για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (Τετάρτη 29/12) κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία.

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το Top 16 είναι πολύ δύσκολο, γεμάτο από καλές ομάδες και δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τζέιμς Γκιστ: «Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αν πάμε εκεί και κάνουμε αυτό που πρέπει, θα έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Θα κριθεί από τη σκληράδα, όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, θα είναι μία μάχη. Μία μάχη για την οποία δεν μπορώ να περιμένω».

Όσο για το αν είναι το πιο δύσκολο ματς στον όμιλο, είπε: «Χαίρομαι που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία αγωνίζεσαι, που θέλεις να παίζεις. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να παλέψουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Νιώθω αυτοπεποίθηση ότι καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα - Έχουμε πλεονέκτημα όποτε παίζει ο Σλούκας»

Παναθηναϊκός: Αφαίρεσε το διαρκείας από οπαδό μετά από επεισόδιο με τον Όφερ Γιανάι

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στρατηγική και έδειξε πόσο μας σέβεται - Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας - Δεν είχε κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ναν»

Γλίτωσε το «στραπάτσο» με Παρί και μπήκε εξάδα η Ρεάλ

Αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό φρενάροντας την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε