Οι διαδοχικές νίκες δεν παίρνουν τα μυαλά των παικτών του Παναθηναϊκού. Τζέιμς Γκιστ και Αντώνης Φώτσης λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Μάλαγα για τον αγώνα της Πέμπτης με την ομάδα της Ανδαλουσίας συμφώνησαν πως παρότι η πρόοδος του «τριφυλλιού» είναι πασιφανής, τα πιο δύσκολα είναι μπροστά της.

«Οι νέοι παίκτες μας έχουν δώσει πολύ μεγάλη ενέργεια, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Παρόλα αυτά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τον αγώνα στη Μάλαγα και για να το κάνουμε αυτό ξέρουμε τον τρόπο που πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Αμερικάνος φόργουορντ και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα ενός ισχυρού πρωταθλήματος που παίζει το κλασικό ισπανικό μπάσκετ, τους αρέσει να τρέχουν και να βγάζουν ένταση διαρκώς στο παιχνίδι τους και να πηγαίνουν συνέχεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το αν έχει προβλήματα η Μάλαγα, κοιτάζω μόνο τον Παναθηναϊκό και το συμφέρον του».

Ο Αντώνης Φώτσης σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι οι νέοι παίκτες δίνουν βοήθεια σε όλους μας άρα και στην ομάδα. Δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Η Μάλαγα ειδικά στην έδρα της θα θελήσει να τρέξει, θα πάει σε γρήγορες επιλογές με πολλές προσωπικές προσπάθειες και πολύ σουτ. Το σίγουρο για εμάς είναι ότι πρέπει για σαράντα λεπτά να έχουμε μάτια ανοιχτά και αυτό γιατί αν επιτρέψουμε στους Ισπανούς να τρέξουν τότε μπορεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξουν το σκορ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Αν δεν βελτιώσει την άμυνά του ο Ολυμπιακός δεν θα φτάσει όσο ψηλά μπορεί βάσει του ταλέντου του»

Πετρίδης: «Ευκαιρία να νικήσει ξανά και να κερδίσει χρόνο ο Παναθηναϊκός - Ίδια διάθεση στην άμυνα»

Παίκτες της Βίρτους Μπολόνια έπεσαν πάνω στον Μπαρτζώκα στους πανηγυρισμούς-Η αντίδραση του κόουτς

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το 3/3 και την κορυφή

Συντετριμμένος για τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς ο Μονέκε: «Σημαίνει τα πάντα για την Ευρωλίγκα»

Ευρωλίγκα: Δυνατές μονομαχίες σε Κωνσταντινούπολη, Λυών και Μόναχο

Εντζάι: «Δεν είναι η φιλοσοφία μας να δεχόμαστε 96 πόντους - Ο Μπαρτζώκας με εμπιστεύεται»

Η πρώτη αντίδραση του Μάικ Τζέιμς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό: «Είναι χάλια… πραγματικά απαίσιο»!

Επιβεβαίωσε τη ζημιά στον αχίλλειο του Τζέιμς η Εφές, έστειλε μήνυμα δύναμης ο Παναθηναϊκός

Μπαρτζώκας: «Ήταν λες και ήρθαμε σε παιχνίδι επίδειξης - Είμαστε οι πρωταθλητές και όλοι θέλουν να μας νικήσουν»