Η έλλειψη συγκέντρωσης για κάποια λεπτά οφείλεται εν πολλοίς που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ που ήδη έδωσε το σύνθημα για ανάκαμψη στα προσεχή παιχνίδια, ούτως ώστε να έρθει η πρόκριση σε πρώτη φάση.

«Σε αυτό το επίπεδο, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, θα πληρώσεις τα λάθη που κάνεις. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά, σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι για 32. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο, έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια. Η Μακάμπι ηττήθηκε. Έχουμε δύσκολα ταξίδια μπροστά μας. Είναι ζήτημα λεπτομερειών, αλλά με πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, όσον αφορά στην τέταρτη ήττα από τη Μπαρτσελόνα φέτος, απάντησε: «Είμαστε απογοητευμένοι με αυτό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα είναι η ώρα να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και σε κάθε ματς να πάμε για τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Κοιτάζουμε μπροστά και πάμε για νίκες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός