Εντελώς διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό (4/3, 21:30), σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως το «τριφύλλι» παίζει διαφορετικά με τον Όντεντ Κάτας στον πάγκο, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θέλει και το μαρκάρισμα του Μάριο Χεζόνια.

«Θα είναι ένα τεστ για εμάς αύριο. Ο Παναθηναϊκός έχει καινούριο προπονητή, οπότε παίζει ένα νέο σύστημα. Απέκτησαν και τον Χεζόνια… Θα είναι διαφορετικό αυτό το ματς, από εκείνο του πρώτου γύρου, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο Παναθηναϊκός», ήταν τα λόγια του άλλοτε «πράσινου», Τζέιμς Γκιστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center

Έπαιξε για το γόητρό της και λύγισε τη Βαλένθια σε ματσάρα δύο παρατάσεων η Παρτίζαν!

Αταμάν: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός - Θέλουμε νίκη και με Ολυμπιακό»