Ο ΠΑΟΚ λύγισε από τις απουσίες απέναντι στη Θέλτα και ολοκληρώθηκε η φετινή του ευρωπαϊκή πορεία στο Europa League. Η CEO της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάροβα, έβαλε ξεκάθαρα θετικό πρόσημο στη φετινή προσπάθεια.

«Μία ξεχωριστή πορεία στο φετινό Εuropa League τελείωσε. Αγάπη, σεβασμός και ευγνωμοσύνη για τα παιδιά που αντιμετώπισαν στα ίσια και κέρδισαν σπουδαίες ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Για πάντα μαζί μας τα επτά αδικοχαμένα αετόπουλα που έφυγαν για τον ΠΑΟΚ. Για πάντα μαζί μας. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ. Ο Θεός να μας ευλογεί», ανέφερε σε μήνυμά της στα social media.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στα αποδυτήρια, θέλοντας να τους εμψυχώσει. «Παίξαμε με μεγάλες ομάδες, από τη Γαλλία, την Ισπανία, κάναμε μεγάλα παιχνίδια και μόνο περηφάνια υπάρχει για αυτή την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός στους παίκτες του.

Οι Θεσσαλονικείς είπαν αντίο στη διοργάνωση έχοντας εξασφαλίσει έσοδα 15.275.000 ευρώ. Ενδεχόμενη πρόκριση θα έφερνε στα ταμεία της ΠΑΕ θα επιπλέον 1.750.000 ευρώ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, με στόχο να κατακτήσει το νταμπλ στη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.