Με λυγμούς και προσπαθώντας να βρει τις λέξεις για να εκφράσει την απελπισία του, ο Γκοκχάν Ζαν έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την κατάσταση στην Τουρκία που μετρά χιλιάδες νεκρούς από ισχυρούς σεισμούς στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας. Ο άλλοτε διεθνής (36 φορές) στόπερ της Γαλατάσαραϊ, βρίσκεται στην πόλη Χατάι, όπου μέχρι πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην τοπική ομάδα.

«Η κατάσταση στην Χατάι είναι πολύ άσχημη. Δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι στο ναδίρ. Κόσμος παρακαλά να σωθεί, αλλά δεν υπάρχει κανένας να τους βοηθήσει. Ο καθένας προσπαθεί να σωθεί μόνος του. Οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι, δεν υπάρχει ρεύμα, νερό, ίντερνετ… τίποτα! Υπάρχει χιόνι, κρύο, όλα έχουν καταστραφεί. Σκηνές αποκάλυψης. Σας παρακαλώ πολύ, σας εκλιπαρώ, γίνεται η φωνή μας, βοηθήστε μας», αναφέρει κλαίγοντας στο μήνυμά του.

Ο αριθμός των νεκρών αγγίζει ήδη τους 5.000, ενώ πολλοί άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι με τις ελπίδες να εντοπιστούν ζωντανοί να στερεύουν ώρα με την ώρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου