Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από την Τρίπολη, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 του Asteras AKTOR και κάνοντας το 2Χ2 στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος!

Ο Αρμάντο Γκονσάλες μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ενώ σε δηλώσεις που έκανε μετά από το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα πετύχει πολλά γκολ και σύντομα, αφού αυτή είναι η δουλειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτός ήταν ο στόχος μας και τον πετύχαμε. Για να είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος πρέπει να βάζω γκολ. Κάθε φορά που έχανα ένα γκολ σήμερα ένιωθα ότι είμαι όλο και πιο κοντά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω γκολ και μάλιστα πάρα πολλά και κάποια στιγμή σύντομα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου».

Για την στήριξη από τους συμπατριώτες του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, ξέρω πόσο πολύ με αγαπάνε οι φίλοι μου στο Μεξικό και τους στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Έδειξε πόσο έλειψε ο Τάχα Άλι - Υπάρχει πρόβλημα όταν αμύνεται ο ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει τα περί συμφωνίας για Βάργκας και Πουέρτα ο Ολυμπιακός

Νίκολιτς: «Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο - Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον»!

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ

Αντωνόπουλος: «Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, μας στοίχισαν οι λεπτομέρειες»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει παιχνίδια και χρόνο μέχρι να είναι έτοιμος»

Κετσετζόγλου: «Deja vu από το '23-'24 για την ΑΕΚ - Μπορεί να στοιχίσουν αυτοί οι χαμένοι βαθμοί…»