Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Ίσραελ Γκονζάλεθ, προπονητής της Άλμπα, εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Βερολίνο για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Πέμπτη.

«Ο Ολυμπιακός απέκτησε συνοχή ως ομάδα φέτος. Παίζουν με καλά σχήματα και έχουν πολύ καλή χημεία. Παίρνουν το μέγιστο από όλους τους παίκτες και ανταμείβονται με επιτυχίες. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες, που όλοι τους έχουν παίξει σε πολλά σημαντικά ματς στην καριέρα τους κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους σε κρίσιμες στιγμές. Ο Ολυμπιακός είναι με απλά λόγια μια ομάδα τετράδας και θα κάνουν πολύ δύσκολο το έργο μας», τόνισε ο 47χρονος Ισπανός τεχνικός.

Ο γκαρντ της Άλμπα, Γιόνας Μάτισεκ, είπε από τη δική του πλευρά: «Ο Ολυμπιακός κάνει εξαιρετική σεζόν και είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε αγώνα το Σαββατοκύριακο και διαθέταμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από τον αγώνα και να δυσκολέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague