Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχει κεντρίσει η περίπτωση του Αλεξάντερ Γκοργκόν, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ». Ο 27χρονος δεξιός εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αούστρια Βιέννης, με την οποία μετρά φέτος 15 γκολ σε 33 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Αυστριακός άσος έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Αούστρια και δεν έχει χριστεί διεθνής. Είναι πολύ πιθανό άνθρωπος της ΑΕΚ να βρίσκεται στο ντέρμπι της Βιέννης με τη Ραπίντ στις 17 Απριλίου για να παρακολουθήσει τον παίκτη από κοντά κι ενδεχομένως να έχει μια πρώτη επαφή μαζί του.



Εξάλλου, στην ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χορζόφ στον αγώνα της Παρασκευής με τη Στσέζιν. Ο 20χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει πολύ καλή άποψη για τις προοπτικές του και μπορεί να αποκτηθεί με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό ποσό.

Στο μεταξύ, μέσα στη μέρα θα υπάρχουν νεότερα από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπρούνο Ζουκουλίνι που εξετάστηκε χθες. Ο Αργεντινός μέσος έχει σχεδόν ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, αλλά είναι αμφίβολο αν οι «πολίτες» θα του δώσουν την άδεια να επιστρέψει και να παίξει στα playoffs.

*Ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται για λογαριασμό της Βέροιας στην Αθήνα και θα επιδιώξει επαφές για να διατηρήσει η ομάδα του τον Δημήτρη Ανάκογλου στο ρόστερ της. Πάντως προτού ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή είναι δύσκολο να υπάρχει απάντηση από την «Ένωση» για τον δανεικό μέσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»

TAGS: A.E.K.