Πολύ επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Γκοργκόν.

Μεταφέροντας τις σκέψεις του στο novilist.hr για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο μεσοεπιθετικός της Ριέκα μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ένωση. Παράλληλα, τόνισε ότι γνωρίζει ο ίδιος πως μοιάζει αρκετά με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο οι Κροάτες αποκλείστηκαν στα play offs του Champions League.

Αναλυτικά

Η Ριέκα προέρχεται από το 7-0 επί της Τσιμπάλια και για το αν μπορεί να κάνει ανάλογη εμφάνιση η ομάδα του είπε: «Θα θέλαμε πολύ φυσικά να επαναλάβουμε ένα τέτοιο ματς, όμως με όλο το σεβασμό στη Τσιμπάλια, δεν είναι από τις δυνατές ομάδες. Η ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία, ομάδα διαφορετικού διαμετρήματος και θα πρέπει να δούμε πόσο θα μας αφήσει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι ξέρει για την ΑΕΚ: «Η προετοιμασία για την ΑΕΚ ξεκινά τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα), μέχρι τώρα σκεφτόμασταν μόνο την Τσιμπάλια». Για το αν μοιάζει με τον Ολυμπιακό είπε: «Νομίζω ότι η ΑΕΚ μοιάζει αρκετά με τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω. Είναι επικίνδυνη, είναι καλή ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε ένα εξαιρετικό ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον στόχο της Ριέκα στον όμιλο: «Φυσικά ο στόχος μας θα είναι να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Αν πούμε με ειλικρίνεια ότι η Μίλαν είναι από άλλη... διάσταση, αν δούμε πόσα εκατομμύρια ξόδεψε για να φτιάξει αυτή την ομάδα, είναι σαφές ότι η δεύτερη θέση θα πρέπει να είναι ο στόχος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»