Οριστικά και αμετάκλητα, η φετινή σεζόν είναι η τελευταία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Καταλανό τεχνικό να ανακοινώνει την αποχώρησή του μετά από μία γεμάτη δεκαετία.

Η Premier League έχει ήδη κριθεί, με την Άρσεναλ να επιστρέφει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 22 χρόνια, ωστόσο απομένει η τελευταία αγωνιστική, όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Ο Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου -την τελευταία του ως προπονητής των «πολιτών»- εκφράζοντας συγκίνηση και ικανοποίηση για το ταξίδι των τελευταίων δέκα ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ευτυχισμένος και περήφανος. Η εμπειρία της ζωής μου, αλλιώς δεν θα ήταν 10 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την αγάπη και τη στοργή, όχι μόνο σήμερα, αλλά για πολλά, πολλά χρόνια. Τίποτα άλλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποζημίωση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ «ονειρεύονται» οι Ρουμάνοι για τη Στεάουα λόγω… Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον νέο της αθλητικό διευθυντή

Τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν πλήρως τον Κάρικ

Κινούνται νομικά οι ομάδες της Premier και πιέζουν για τιμωρία της Σίτι!

Έκαναν… υπολογισμούς για να κυνηγήσουν τις αποζημιώσεις οι αντίπαλοι της Σίτι!

Απ’ τον Σερ Άλεξ, μέχρι τον… Ρότζερς και τον Μουρίνιο: Ποιοι θα έπαιρναν τα πρωταθλήματα της Σίτι αν της αφαιρούνταν!