Πεπ Γκουαρδιόλα και Μάντσεστερ Σίτι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι και το 2027 και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτή θα είναι η τελευταία δουλειά που θα αναλάβει, τουλάχιστον σε διασυλλογικό επίπεδο.

Ο Καταλανός τεχνικός μιλώντας σε podcast του Ισπανού σεφ, Ντάνι Γκαρθία, τόνισε πως μετά από τηνΣίτι οι πάγκοι των ομάδων θα έχουν τελειώσει οριστικά για εκείνον, καθώς πλέον δεν έχει άλλη ενέργεια μέσα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Δεν πρόκειται να προπονήσω άλλη ομάδα. Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον, αλλά ξέρω πως αυτό που δεν θα κάνω είναι να φύγω από τη Σίτι, να πάω σε μια άλλη χώρα και να κάνω το ίδιο. Δεν έχω την ενέργεια. Μόνο που σκέφτομαι το να αρχίσω κάπου αλλού από την αρχή, την όλη διαδικασία… Όχι, όχι, όχι! Ίσως το κάνω σε μια εθνική ομάδα, αλλά αυτό είναι διαφορετικό», είπε αρχικά ο Γκουαρδιόλα, που στη συνέχεια μίλησε για μερικά από τα πράγματα, που θα ήθελε να κάνει όταν αποσυρθεί από την προπονητική: «Θέλω να μάθω γαλλικά, να αφιερώσω στον εαυτό μου ελεύθερο χρόνο, να παίζω γκολφ και να μάθω να μαγειρεύω απλά πράγματα.

Η αρχή της αντιμετώπισης των προβλημάτων της ήττας είναι οι άνθρωποί σου, η οικογένειά σου. Αλλά κανείς δεν μπορεί να παρηγορήσει τη μοναξιά του προπονητή. Έχεις ανθρώπους δίπλα σου, αλλά τις κακές αποφάσεις, τα "γιατί το έκανα αυτό", τα "πήγε λάθος επειδή έκανα εκείνο", τα "δεν τους πίεσα αρκετά", τον πόνο της ήττας. Όλα αυτά τα αισθάνεσαι μόνος σου
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!

Σίτι: Τα ευρήματα-φωτιά της Επιτροπής, το «κόλπο» των 900 εκατ. λιρών και η προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας

Ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για εννέα χρόνια οικονομικών παραβάσεων στην Premier League - Ξεκινά η διαδικασία για την ποινή!

Θα πληρώσει τα… διπλά για Κονέ η Τσέλσι

Η ποινή που συζητήθηκε για τη Σίτι: Αφαίρεση 20-25 βαθμών κάθε σεζόν για 3-5 χρόνια!

Ξέσπασμα Τζιμπρίλ Σισέ: «Δεν θα δεχτώ άλλες ανοησίες για το Σίτι-ΚΠΡ του 2012»!

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!