Για την ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι, με την κατάκτηση του Champions League που φέρνει τη συμμετοχή στο Super Cup Ευρώπης κόντρα στη Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος θα επιστρέψει το 2024, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι.

Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας.

Θα χρειαστεί να κερδίσεις είτε το Champions League είτε το Europa για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως για την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κερδίσει πολλά Europa League.

Όταν παίζουν καλά, νικούν, έχουν χαρακτήρα και αντοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το ματς επειδή χρειάστηκε να κατακτήσουμε το Champions League. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε.

Θα δούμε τι θα συμβεί για πιθανό αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε, θα συζητήσουμε με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που θα έχουμε. Είναι μεγάλο πλήγμα να τον χάνεις όχι για ένα και δύο ματς, αλλά για πολύ καιρό, μιας και είναι αναντικατάστατος, αλλά θα βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να καλύψουμε το κενό του».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβίωσε στη ματσάρα με τη Νιουκάστλ και πήρε βαθμό η Τσέλσι!

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»