Ο Ιλκάι Γκουντογκάν κάνει πράγματα και θαύματα στο σκοράρισμα απ' όταν μπήκε το 2021, έχοντας σημειώσει 9 γκολ σε αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ (3-0) σκόραρε δύο φορές, ενώ άλλες τόσες βρήκε δίχτυα στον θρίαμβο (4-1) επί της Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκοαρδιόλα έκανε λόγο για τις επιθετικές αρετές του Γερμανού, στις οποίες εκείνος πάντοτε πίστευε, ενώ πολλοί ήταν δύσπιστοι πριν πάρει... φωτιά το τελευταίο διάστημα: «Είπα πολλές φορές ότι μπορούσε να παίξει ως επιθετικός, σαν ψεύτικο εννιάρι, και οι άνθρωποι γέλασαν... Επειδή δεν το είχε ξανακάνει. Αλλά έχει την αίσθηση του γκολ. Σήμερα (σ.σ. με την Τότεναμ) κέρδισε ένα καθαρό πέναλτι και μετά είχε την ποιότητα να σκοράρει και τα δύο γκολ. Έχει τον ρυθμό για να φτάσει εκεί. Είναι τόσο καλός σε αυτές τις στιγμές. Κέρδισε το βραβείο για τον παίκτη του μήνα. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι τον Φεβρουάριο, θα το κερδίσει ξανά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα