Η έξαρση του κορωνοϊού στην Premier League συνεχίζεται, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σε δηλώσεις του να προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο γήπεδο να φοράνε μάσκα, ώστε να μην ξανακλείσουν όπως στην αρχή της πανδημίας.

«Δεν θα μου άρεσε ειλικρινά το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά οι εξέδρες. Τα κρούσματα όμως, αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν.

Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο. Θα πρέπει να εμβολιασθούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πρωτοφανής υπεράσπιση από τον νέο κόουτς της Τσέλσι για τις γκάφες του Σάντσεθ: «Πρώτος φταίω εγώ»!

Πήρε προπονητή από το… ράγκμπι η Μπράιτον!

Είχε και... τρίτο ημίχρονο το ντέρμπι, καυγάδισε ο Έντσο με τον Θουμπιμέντι και τους χώρισαν

Χαμογέλασε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι και έκανε βήμα πρόκρισης προς τον τελικό του Λιγκ Καπ η Άρσεναλ!

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Γκάλαχερ από την Ατλέτικο

Κάρικ: «Είμαι και εγώ ένας από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ξέρω ότι έχω ευθύνη»

Χρειάστηκαν 5,5 λεπτά για ν’ αποφασιστεί ένα… αστείο οφσάιντ στο Νιούκαστλ – Σίτι

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση