Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα προχώρησε σε μια δήλωση που συζητήθηκε έντονα.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στην τεράστια πίεση που συνοδεύει τη θέση του προπονητή στη «βασίλισσα», στέλνοντας παράλληλα ένα έμμεσο μήνυμα στήριξης στον Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Γκουαρντιόλα χαρακτήρισε τη δουλειά στον πάγκο της Ρεάλ ως «την πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο», εξηγώντας πως οι απαιτήσεις και το επίπεδο κριτικής είναι στο κορυφαίο σημείο. Για να υπογραμμίσει το μέγεθος της πίεσης, έκανε μια σύγκριση με την περσινή σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι.

«Το να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο δύσκολη δουλειά στο ποδόσφαιρο. Αν είχα τις περσινές μου επιδόσεις ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, θα με είχαν απολύσει μέσα σε έξι μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!