Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο Λιθουανός σέντερ μίλησε στο site της «πράσινης» ΚΑΕ και τόνισε ότι είχε μεγάλο στόχο στη ζωή του να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Paobc.gr:
- Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:
«Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς».

- Για τα μηνύματα που έχει λάβει από τους φίλους της νέας του ομάδας: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

- Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βίντεο του Παναθηναϊκού με 18 φάσεις από το Game 1 των τελικών - Στο επίκεντρο τα διαφορετικά κριτήρια της διαιτησίας!

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο ΠΑΟΚ για σοβαρό φαινόμενο βίας στο Game 2 με Παναθηναϊκό!

Η ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, η αγωνία στο φινάλε και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό

Ανανέωσε με την Σταμολάμπρου ο Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος: «Θα μιλήσω στην μόνη γλώσσα που καταλαβαίνετε»

«Παναθηναϊκός για Φρανσίσκο, έπειτα από… αίτημα του Ομπράντοβιτς»!

Γκάλης: «Θα πάρει τους παίκτες που θέλει στον Άρη ο Σπανούλης – Δίχως ταβάνι το μπάτζετ»!

Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ ο ΠΑΟΚ

Πετρίδης: «Έχουν γίνει πολλά λάθη από τους διαιτητές - Περιμένει αντίδραση και από την Κυβέρνηση ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Ευτυχώς δεν έπαθε για να μάθει ο Ολυμπιακός - Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί βασικοί νωρίτερα»