Ο Αζέρος τεχνικός τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη και για τον κόσμο και πως είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στάθηκε πως ο ΠΑΟΚ ανοίχτηκε και βρήκαν χώρους, πως περίμενε την εμφάνιση του «Δικεφάλου» και πως θα κάνουν ότι μπορούν για να προκριθούν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα και για τη χώρα μας. Είχαμε μεγάλη πίεση. Μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα, ήμασταν με οριακό σημείο. Καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και φτάσαμε στη νίκη. Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα και τους φιλάθλους.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, πολλοί με ρώτησαν για το αν θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς το πιστεύαμε και αυτό έλεγα σε όλους και τελικά το καταφέραμε. Το επόμενο ματς είναι πλέον στη Τούμπα και θα είναι εξίσου δύσκολο.

Έγιναν κάποια πράγματα στο ημίχρονο, κάποιες εσωτερικές συζητήσεις, τις οποίες δεν θέλω να τις αναφέρω εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε χώρους, καθώς μας πίεσε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος έπαιξε πιο ανοικτά και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, καθώς εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που βρήκαμε.

Πέντε μέρες πριν, βρέθηκα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Σήμερα είδα τον ΠΑΟΚ που περίμενα. Ο Ρεϊνάλντο είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, αλλά καταφέραμε να καλύψουμε την απουσία του, κάτι που οφείλεται στη δουλειά που έγινε από τους συμπαίκτες του. Ελπίζω να είναι σύντομα στη διάθεσή μας.

Και εμείς και ο ΠΑΟΚ έχουμε από τέσσερις βαθμούς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, διότι έχει δυο εντός έδρας παιχνίδια. Και εμείς θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube