Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το ματς και πεπεισμένος ότι η ομάδα του έπρεπε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα τη νίκη, δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, στο τέλος της ημέρας έβαλαν τα σουτ, εμείς όχι. Είχαμε αρκετό ταλέντο για να πάρουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε.

Νιώθαμε ότι έπρεπε να πάρουμε το ματς. Ήταν σημαντικό και κρίσιμο όταν προηγηθήκαμε με 6-7 πόντους, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε αυτό το πλεονέκτημα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε»
, είπε ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον Σλούκα και τις 2.000 ασίστ, ανέφερε: «Είναι από τους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αυτό το ρεκόρ τα λέει όλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν σταματάει πουθενά η Μονακό, πήρε και τον γαλλικό εμφύλιο με εκπληκτικό Τζέιμς

«Μπλέκει ακόμη και για εξάδα ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και άλλοθι»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Μόναχο

Επέστρεψε από το -13 με εκπληκτικό 4ο δεκάλεπτο και άλωσε το Μιλάνο ο Ερυθρός Αστέρας!

«Σας ευχαριστούμε, πάντα στο πλευρό μας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο του

Η Μακάμπι πήρε το θρίλερ με τη Ζάλγκιρις

Συνέντευξη Τύπου 24 δευτερολέπτων από τον Αταμάν: «Παίξαμε καλά για τρεις περιόδους, στην τέταρτη τα χάσαμε όλα»

Γκέιμπριελ: «Ιδιαίτερο να παίζω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού, τους ευχαριστώ για τη στήριξη»

Τζέσαπ: «Ο Ομπστ έβαλε μεγάλα σουτ, ήταν πολύ διασκεδαστικό»

Πέσιτς: «Νιώσαμε την άνεση που αισθάνεται κανείς σπίτι του - Σημαντικό που κερδίσαμε εφόσον είχαμε την ευκαιρία»

Αταμάν: «Έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν»