Ο Τζέριαν Γκραντ στάθηκε στα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μονακό, τονίζοντας πως η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και επικοινωνία στο παρκέ.

«Δεν προστατεύσαμε τη ρακέτα μας και δεχθήκαμε εύκολα λέι απ», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ στη Nova, προσθέτοντας πως «παίζαμε εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία, κάτι που κάνει δύσκολο το μαρκάρισμα των αντιπάλων».

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και γνώρισε την ήττα, με τον Γκραντ να επισημαίνει την ανάγκη για βελτίωση στην αμυντική λειτουργία και τη συνοχή της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός