«Στη Euroleague αν δεν προσέξεις, χάνεις...». Τάδε έφη Τζέριαν Γκραντ για να δείξει πως στον Παναθηναϊκό AKTOR θ' αντιμετωπίσουν με την ορθή νοοτροπία την Παρί στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» που ξεκινά για την κορυφαία μπασκετική Λίγκα της Ευρώπης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

«Κάθε παιχνίδι έχει σημασία, σε κάθε ματς αν δεν είσαι προσεκτικός μπορείς να ηττηθείς. Αυτή είναι η Euroleague. Η Παρί κατέκτησε το δικαίωμα να είναι στη διοργάνωση και θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι» είπε ο point guard του «τριφυλλιού» κατά την αναχώρηση της αποστολής για την πόλη του φωτός.

Ερωτηθείς για όσα μπορεί να έχουν δει οι «πράσινοι» από τους Γάλλους ώστε να γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν, ο Γκραντ σχολίασε: «Απ’ όσα έχουμε δει είναι γρήγορη ομάδα και θα πρέπει να προσέχουμε να έχουμε γρήγορες επιστροφές. Αυτό θα είναι το σκεπτικό μας».

@sporfm946 ???????????????? ?????????????? ???????????? ?????? ?????? ?????????? ?????????? ?????????? ???? ?????? ???????? ?? Ο Τζέριαν Γκραντ για τον επόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρί καθώς και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. #sporfm #panathinaikos #paobc #euroleague ? original sound sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»