Στην εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι, αλλά και στο μεγάλο κίνητρο της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο, στάθηκε ο Τζέριαν Γκραντ.
«Δεν είχαμε παίξει καλά τα τελευταία χρόνια εδώ. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, το κάναμε και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση. Παίξαμε ενωμένοι, μοιράσαμε την μπάλα, στην άμυνα είχαμε συνοχή.
Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, θέλουμε τη νίκη γιατί αν χάσουμε θα πάμε σπίτι μας. Χάσαμε τα τελευταία χρόνια και έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι της Παρασκευής», ανέφερε αναλυτικά στην ΕΡΤ ο Αμερικανός γκαρντ.
Από την πλευρά του, ο Λορέντζο Μπράουν ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Αμυντικά ήμασταν πολύ επιθετικοί, αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου. Βγάλαμε αιφνιδιασμούς και βρήκαμε σκορ στο ανοιχτό γήπεδο».