ΠΑΟΚ και Άρης διαστραυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα (20:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», Άντρε Γκρέι, αναφέρθηκε στη σημασία του αποψινού αγώνα, ενώ τόνισε πως θέλει να σκοράρει ώστε να... εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι στο ματς του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο επιθετικός του Άρη:

Για το χαμένο πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο: «Είχα στεναχωρηθεί για εκείνο το χαμένο πέναλτι και θέλω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Όπως κάθε ντέρμπι έτσι και αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία, όπως με τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα. Για μας το βασικό είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε, θα είχαμε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι, αν είχα σκοράρει».

Για το αποψινό ντέρμπι: «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και είναι δεδομένο ότι δύο ομάδες θα έχουν πάθος και δύναμη. Θα υπάρχει φασαρία και ένταση, αλλά το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση και η ηρεμία. Η ομάδα που θα τα έχει αυτά τα στοιχεία, θα έχει και τις πιθανότητες για να νικήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Εμφάνιση όπως ακριβώς την ήθελε ο Αλγουαθίλ - Ο Μπέιλι ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Αντίδραση μεγάλης ομάδας το 4Χ4 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με πειστικές εμφανίσεις»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ - Δικαιολογία του Λίσι στα τέλη Οκτώβρη η φυγή του Κωνσταντέλια»

Και επίσημα στον Βόλο ELABET ο Γαρίδο

ΟΦΗ: Επιπλέον πριμ από τον Μπούση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Φαμπιάνο: Ο πρώτος σκόρερ του Άρη είναι… στόπερ και κυνηγά ιστορικό ρεκόρ

ΠΑΟΚ: Κρίσιμες ώρες για Λίσι - Σκέψεις Σαββίδη για αλλαγή και η παρουσία Σάντος στην Κρήτη

Ολυμπιακός: Το εκρηκτικό χατ-τρικ του Ζότα Σίλβα και το ρεκόρ που παραμένει άπιαστο

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Άρη και το στραπάτσο του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ

Λίσι: «Ο ΠΑΟΚ δεν στηριζόταν στον Κωνσταντέλια, αλλά... - Αποδεκτό αν κάποιος δεν πιστεύει στην ομάδα»

TAGS: Άρης