Γέμισε τα ταμεία της η Γκρέμιο, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Άλισον, με την ανακοίνωση να απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.
Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «χωριάτες» θα καταβάλουν στη Γκρέμιο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συμφωνία για τον 19χρονο εξτρέμ προβλέπονται επιπλέον 2 εκατομμύρια σε μπόνους.
Μετά την πώληση του Άλισον, που αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας, αλλά και δεδομένου του ενδιαφέροντος για τον Τετέ, δεν αποκλείεται η Γκρέμιο να επανέλθει με νέα πρόταση προς τον Παναθηναϊκό.
Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν ήδη απορρίψει το ενδεχόμενο δανεισμού του 25χρονου εξτρέμ, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ -και το ρεπορτάζ να το επιβεβαιώνει- να τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός συζητά μόνο για πώληση.
Φυσικά, για ποσό που θα αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στη Βραζιλία, η τιμή εκκίνησης για τον Τετέ υπολογίζεται σε τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ.