Πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε για το μέλλον μου. Τώρα πρέπει να χαρώ τον τίτλο μας και να τον πανηγυρίσω με τους οπαδούς μας. Αυτό ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα, ένα τρόπαιο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου.

Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η ομάδα γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε χρόνο. Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και τώρα έχω την ευκαιρία να γιορτάσω με όλους εκείνους που αγαπούν την Ατλέτικο. Η σχέση μας είναι δυνατή και έτσι κι εγώ τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-20ή αγωνιστική: Επικίνδυνη έξοδος στο Σαν Σεμπαστιάν για την Μπαρτσελόνα

Επαγγελματική πρόκριση για την Μπαρτσελόνα, δεν την πάτησε όπως η Ρεάλ

Ιστορικές στιγμές με χιλιάδες οπαδούς στην παρέλαση της Αλμπαθέτε για την πρόκριση επί της Ρεάλ!

Εκτενές αφιέρωμα της «Equipe» στον Μπετανκόρ για την ιστορική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ!

«Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα»: Η πωρωτική ομιλία του προπονητή της Αλμπαθέτε πριν την επική πρόκριση επί της Ρεάλ!

Η LaLiga καταδίκασε ρατσιστικά συνθήματα οπαδών της Αλμπαθέτε κατά του Βινίσιους

Δένει τον... υιό Σιμεόνε μέχρι το 2030 η Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπετανκόρ: «Πήγα να σταματήσω το ποδόσφαιρο - Έκλαιγαν ασταμάτητα η γυναίκα και ο γιος μου μετά το γκολ με τη Ρεάλ»

Ο όρκος πρόκρισης στ’ αποδυτήρια της Αλμπαθέτε και τα δάκρυα ευτυχίας μετά τον άθλο επί της Ρεάλ

«Σιωπή» στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Αλμπαθέτε