Ένα από τα μεγαλύτερα «σίριαλ» του περασμένου καλοκαιριού ήταν το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο 27χρονος αστέρας της Ατλέτικο Μαδρίτης προερχόταν από ένα εξαιρετικό Μουντιάλ, το τέλος του οποίου μάλιστα τον βρήκε Παγκόσμιο Πρωταθλητή με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν κινήσει «γη και ουρανό» τότε για να τον αποκτήσουν, με τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό να παραμένει τελικά στους «ροχιμπλάνκος».

Με πρόσφατη συνέντευξή του σε γαλλικό μέσο, ξεκαθάρισε πως το να είναι το νούμερο δύο της Μπαρτσελόνα πίσω από τον Λιονέλ Μέσι σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του στο να αρνηθεί τη πρόταση των Καταλανών. Επιπλέον, στάθηκε και στις πιέσεις που δέχτηκε από την ομάδα του για να ανανεώσει και να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

«Το να είμαι δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον Μέσι μπορεί να επηρέασε την απόφαση μου. Ήταν δύσκολο να αρνηθώ την προσφορά της Μπαρτσελόνα, στην πραγματικότητα ήταν πολύ δύσκολο. Μου ξεκαθάρισαν από την αρχή πόσο πολύ με ήθελαν καθώς με έπαιρναν τηλέφωνα και μου έστελναν μηνύματα συνέχεια». ανέφερε.

«Αλλά τότε βλέπεις τους συμπαίκτες σου που είμαστε σαν οικογένεια και τον σύλλογο όπου θέλει να χτίσει γύρω σου την ομάδα. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο μου έδειξε πόσο με ήθελαν, μου είπαν πόσο σημαντικός είμαι για αυτούς και πως θα αυξήσουν το μισθό μου. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μίλησαν και μου εξήγησαν τα πάντα. Όλα έγιναν για να με πείσουν να μην φύγω από την Μαδρίτη» προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube