Τη θέληση όλων στην ΑΕΚ ν’ αφήσουν πίσω τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάλκομ Γκρίφιν.

Μέσω του blog του στο site του ΕΣΑΚΕ, ο Αμερικανός της «Ένωσης» σημείωσε ότι η ομάδα επέστρεψε αποφασισμένη μετά το κακό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας.

Έδωσε το σύνθημα λοιπόν για μια καλή εμφάνιση με τον Πανιώνιο, ώστε να κλείσει με χαμόγελα το 2018.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκρίφιν

«Καλησπέρα σας.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.
Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε όλοι στην ομάδα να διαχειριστούμε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Νομίζω πως το διήμερο ρεπό που είχαμε αμέσως μετά την αναμέτρηση λειτούργησε πολύ θετικά και επιστρέψαμε στις προπονήσεις ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, στον τελευταίο αγώνα γι’ αυτή τη χρονιά. Ο Πανιώνιος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την αρχή της περιόδου. Το απέδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα έρθει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο να μας προκαλέσει ζημιές.

Εμείς χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να αποχαιρετήσουμε το 2018 με χαμόγελα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέκοβιτς: «Με κατακλύζουν συναισθήματα που βλέπω τον Παναθηναϊκό στο γεμάτο του γήπεδο»

Ο Φασούλας καταγγέλλει: «Τηλεφωνούν σε διαιτητές και λένε ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες...»

Βρούτσης: «Προς τη σωστή κατεύθυνση η διενέργεια εκλογών στην ΕΟΚ με φυσική παρουσία»

Παπανικολάου: «Κάποιοι πούλησαν το μπάσκετ και τους Έλληνες - Να το κρατήσουμε σταθερό»

ΕΟΚ: Δια ζώσης οι εκλογές στις 20/12-Δεν έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις της ΚΕΔ, Ασημομύτης νέο μέλος

Κέιναν για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Απεχθάνομαι να λένε ότι γι’ αυτό κερδίσαμε»

Έκλεισε τον Λίλαντ Γουόκερ μέχρι το 2029 o ΠΑΟΚ - Δανεικός στην Κλουζ

Φασούλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν αρκεί η Δικαιοσύνη, πρέπει να σπάσουν αυγά - Βεβαίως θα κατέβω στις εκλογές!»

Στον Κορυδαλλό ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκρατούμενος με τον γιατρό της υπόθεσης Μαζωνάκη

Κόντσαρ: «Είμαι παίκτης που βουτάει στο παρκέ για έξτρα κατοχές - Ανυπομονώ να παίξω μαζί με τον Γουόρντ»

TAGS: A.E.K.