Στην καθοριστική συμβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε ο προπονητής των Μπακς, Άντριαν Γκρίφιν, μετά τη νίκη επί των Μπουλς (118-109). Ο Greek Freak είχε 35 πόντους και 11 ριμπάουντ.

«Ο Γιάννης ήταν φανταστικός σε όλο το παιχνίδι. Τον χρειαζόμασταν στο τέλος του αγώνα και εκείνος μας πήρε από το χέρι. Αυτό θέλεις όταν το παιχνίδι πάει στο φινάλε και είναι ακόμη ανοιχτό», τόνισε.

«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, αλλά μου αρέσει η κατεύθυνση που έχουμε πάρει. Αυτό που με γεμίζει αισιοδοξία είναι το πόσο εργατικοί, συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι είναι οι παίκτες μας. Φαίνεται πως έχουν επενδύσει σε αυτό που κάνουμε», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί