Ο Μάριους Γκριγκόνις στάθηκε στη δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague απέναντι στη Ρέαλ Μαδρίτης.

«Θα είναι μια μεγάλη σεζόν σε διάρκεια, πολλά πράγματα θα συμβούν, το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Για τα δυνατά σημεία του ισπανικού συλλόγου, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, το ζητούμενο είναι να τις εντοπίσεις. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε σκάουτινγκ και οι προπονητές μας ασχολούνται με αυτό. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό και διαθέτει παίκτες με πολύ ταλέντο. Πρέπει να είμαστε συνεχώς μπροστά τους και να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας».

Για την έδρα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είχα κάποια πολύ καλά παιχνίδια εδώ με τις προηγούμενες ομάδες μου. Πάντα ανυπομονούσαμε να έρθουμε στην Αθήνα γιατί είναι μια όμορφη πόλη και το ΟΑΚΑ ένα καταπληκτικό γήπεδο με εξαιρετικούς φιλάθλους. Για την γηπεδούχο ομάδα είναι όμορφο να έχει αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό της αλλά για την φιλοξενούμενη είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάρω ενέργεια από τους φιλάθλους μας».

Όσο για τη ζωή του στην Αθήνα, σχολίασε: «Τα πάντα είναι όμορφα εδώ. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Μένω σε μια όμορφη γειτονιά, προσπαθώ λίγο να συνηθίσω τον τρόπο οδήγησης. Γενικά όλα είναι ωραία. Όταν ήρθα ήμουν λίγο τραυματίας και πέρασα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο ώστε να επανέλθω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»