Ο Μάριους Γκριγκόνις τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε στο +16 να πάει τη διαφορά στο +25 κι όχι αυτή να μειωθεί, χάρηκε για τη νίκη και ζήτησε να πάνε παρακάτω, ενώ εξήρε τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πάντα σκληρό να παίζεις κόντρα στην Άλμπα, μας έπαιξαν ζώνη. Έπρεπε να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν ήμασταν με 16 πόντους μπροστά, μπορούσαμε να προηγηθούμε και με 25, όμως κάποια λάθη και κάποια άστοχα σουτ μας έφτασαν στους 9.

Αυτό το "τρελό" παιχνίδι της Άλμπα με το τρέξιμο και τα συναισθήματα. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον της, ειδικά στο Βερολίνο. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε και προχωράμε».

Για τον κόσμο: «Στο ΟΑΚΑ είναι ακόμα πιο έντονος. Πιστεύω ότι ζουν εδώ ή κάτι τέτοιο γιατί πέρυσι ήταν το ίδιο. Οι Έλληνες είναι πολλοί παθιασμένοι με το μπάσκετ κι είναι όμορφο πάντα. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο. Απολαμβάνουμε την υποστήριξή τους, είναι πάντα όμορφο όταν σε υποστηρίζουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»