Την πίστη του για πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Έρικ Γκριν και μίλησε για τη «μάχη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Για την είσοδο των Πειραιωτών στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μίλησε στη «Real News» και ανέφερε: «Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος της ομάδας αυτής, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε: «Δουλέψαμε σκληρά όλα τα παιδιά και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ, μας περίμεναν ακόμη δύο αγώνες και θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο καλά και ανταγωνιστικά γίνεται, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να καταφέρουμε να φθάσουμε στην κορυφαία διάκριση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά γνωρίζουμε από δυσκολίες».

Το σχόλιο του 26χρονου γκαρντ για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν: «Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα με σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό της, που προφανώς θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, όμως αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, ασφαλώς και μπορούμε να τους νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρουμε πώς παίζουν, όπως και εκείνοι γνωρίζουν εμάς και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ πιο φαντασμένο και πιο πιστό στην ομάδα του κοινό. Φωνάζουν διαρκώς, σε σπρώχνουν στη νίκη με τα τραγούδια και τη στήριξή τους και δεν χάνουν ποτέ την αισιοδοξία τους, είναι πραγματικά απίστευτοι οι οπαδοί μας. Είναι οι καλύτεροι που έχω ζήσει και τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας. Να είναι βέβαια πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να συνεχίσουν να είναι περήφανοι για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μακάμπι: Χάνει το Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντγουιν - Εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Μακάμπι: Ακόμη άγνωστο αν προλαβαίνει το Game 3 ο Μπόλντγουιν

Πετρίδης: «Κλειδιά για τον Παναθηναϊκό η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού»

Ζέρβας: «Επιτυχημένη η εξόρμηση στη Βαρκελώνη - Ο Ολυμπιακός πλέον είναι το φαβορί στη σειρά με τα ματς στο ΣΕΦ»

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν και κάνουν φτερά τα εισιτήρια του Game 4 με την Μπαρτσελόνα!

Γιατί η απουσία του Χουάντσο «πονά» τον Παναθηναϊκό

Το high five των παικτών με τους Αγγελόπουλους και η «μάχη» από… μέσα: Η παρακάμερα του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Με φουλ «αιώνιους» το Top 10 της Ευρωλίγκας

Βιλντόσα: «Θα είναι πιο σκληρή η Μακάμπι με τον Σλούκα, αλλά μπορεί να το χειριστεί αυτό»

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς - Όποιος είναι πιο δυνατός σωματικά και ψυχολογικά θα περάσει»