Ο Αμερικανός γκαρντ της «Ένωσης» τόνισε πως έπαιξαν κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και στάθηκε σε κάποια λάθη που έγιναν, δίνοντας το σύνθημα για τη ρεβάνς με τη γαλλική ομάδα, για την οποία αποτέλεσε μία καλή προετοιμασία ο αγώνας στο Φάληρο.

Αναλυτικά: «Παίξαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια, όπως και ο Ολυμπιακός. Σε κάποιες φάσεις κάναμε κάποια λάθη, αλλά προχωράμε μπροστά.

Ήταν σπουδαία προετοιμασία για εμάς. Κοιτάζουμε τη Στρασμπούρ τώρα. Ο Ολυμπιακός έπαιζε συνεχώς με τρία γκαρντ, όπως συνηθίζει και η Στρασμπούρ. Ήταν ένα παιχνίδι που μας βοήθησε να προετοιμαστούμε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού

TAGS: A.E.K.