Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είχαν καλή άμυνα και στάθηκε στην καταπληκτική εμφάνιση του Ούντο. Χαρακτήρισε απίστευτη εμπειρία τη συμμετοχή του φάιναλ φορ και ελπίζει να αγωνιστεί ξανά σε έναν τελικό Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε καταπληκτική τη φετινή σεζόν, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Αναλυτικά: «Η άμυνα ήταν το ‘κλειδί’, η άμυνά τους ήταν καλή. Ο Ούντο ήταν καταπληκτικός, έλεγξε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι είναι, όμως, το μπάσκετ... Πρέπει να μάθουμε από το αποψινό παιχνίδι και να προχωρήσουμε.

Η συμμετοχή μου στο Final 4 ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου, αλλά θα ήθελα να μου δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία να παίξω ξανά σε τελικό Final 4. Έχουμε υπέροχη σεζόν, ξεπεράσαμε τραυματισμούς, μείναμε μαζί, ξεπεράσαμε το μεγάλο εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ και φτάσαμε ως εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ

Επίσημο: Δεν παίζει Ευρωλίγκα η Μπουργκ - Ανοίγει μια θέση για τη σεζόν 2026/27!

Στο Μαξίμου οι πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού - Δώρο… σκάκι από Μπαρτζώκα σε Μητσοτάκη!