Στη μεγάλη συμβολή των αρχηγών, αλλά και των προπονητών του Ολυμπιακού, οφείλεται η νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Έρικ Γκριν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά έχει εγωισμό και δεν ήθελε να χάσει τρίτη σερί φορά στην Πόλη.

«Οι προπονητές και οι αρχηγοί μάς άλλαξαν όλη την κατάσταση. Συνολικά, παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν έχει τελειώσει η σειρά. Έχουμε εγωισμό και δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτη σερί φορά. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στο πέμπτο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Έρικ Γκριν στην κάμερα της Nova.

Για το γεγονός πως η ομάδα του επέστρεψε παρά το κακό ξεκίνημα: «Αυτό δείχνει τι ομάδα είμαστε και την καρδιά που έχουμε. Ήταν τρομερό. Όταν σουτάρεις καλά, τότε αυτό βοηθά την ομάδα. Με τέτοια ευστοχία, είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν».

Για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε πίσω, να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»

Κάτας: «Ακόμα ένα κακό ματς για εμάς - Ομάδα με τεράστια ποιότητα ο Παναθηναϊκός»