Την ερχόμενη Τετάρτη (22/6) είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η τότε σύντροφος του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάριετ Ρόμπσον, είχε ανεβάσει στα social media βίντεο και φωτογραφίες της -γεμάτη αίματα και μώλωπες- κατηγορώντας τον για κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Ο 20χρονος εξτρέμ είχε συλληφθεί από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από τρεις μέρες, καθώς κατέβαλε το χρηματικό ποσό για την εγγύησή του. Η τελευταία έληξε τον Ιούνιο, με την υπεράσπιση του Γκρίνγουντ να έχει καταβάλει αίτημα για παράτασή της, το οποίο θα εξεταστεί στις 23 Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος αναμένεται να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο, με τους δικηγόρους να αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη