Τη δυσαρέσκεια αρκετών ΚΑΕ της Basket League προκάλεσε η συμφωνία που ανακοίνωσαν χθες από κοινού η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΡΤ. Το deal προβλέπει τη μετάδοση φιλικών αγώνων των Πειραιωτών κάθε Δευτέρα, με ένα σημαντικό ποσό να εκταμιεύεται από τη δημόσια τηλεόραση και τα χρήματα να πηγαίνουν για την ενίσχυση της μάχης του συστήματος υγείας κατά του κορωνοϊού.

Κάποιες ΚΑΕ θεωρούν εαυτούς... ριγμένες, καθώς τα χρήματα που εισπράττουν για τη μετάδοση των αγώνων τους στο πρωτάθλημα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που διατίθενται από την ΕΡΤ. Μάλιστα ορισμένοι έκαναν λόγο για πριμοδότηση της απόφασης αποχώρησης του Ολυμπιακού από τη Basket League.

Οι ομάδες που αντιδρούν σκέφτονται να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το deal του Ολυμπιακού με την ΕΡΤ αρνούμενες την πρόσκληση να αγωνιστούν σε αυτά τα φιλικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!