Μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων ετών γνώρισαν τα ξημερώματα οι Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 142-101 από τους Γκρίζλις στο Μέμφις.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη πιο βαριά ήττα στην εποχή του Μάικ Μπουντενχόλζερ στον πάγκο του Μιλγουόκι, μετά από το περσινό 137-95 από τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι «αρκούδες» κατασπάραξαν τα «ελάφια», με τον Τζα Μοράντ να πραγματοποιεί με τη σειρά του μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, κάνοντας triple-double με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Από τη μεριά του, ο Ντίλον Μπρουκς σημείωσε 18 πόντους με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έπαιξε για 25:36, έχοντας 19 πόντους (4/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/13 βολές), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος, 2 φάουλ και 7 κερδισμένα φάουλ.



Επίσης, 19 πόντους είχε ο Μπόμπι Πόρτις με 7 ριμπάουντ, ενώ εκείνος που βρέθηκε σε κάκιστη βραδιά ήταν ο Κρις Μίντλετον, αφού είχε 3 πόντους με 0/4 δίποντα και 1/8 τρίποντα.



Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Τζαζ, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/12) στις 03:00, στο Fiserv Forum.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Ρόκετς-Χιτς 108-111



Γκρίζλις-Μπακς 142-101



Τζαζ-Πέλικανς 132-129



Κλίπερς-Σανς 95-111


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντουράντ για Γουέστμπρουκ: «Πηγή έμπνευσης, ηγέτης με το παράδειγμά του - Δεν έλεγε πολλά, απλώς εμφανιζόταν»

Το πρώτο παιχνίδι του Γιάννη ως αντίπαλος των Μπακς και η επιστροφή του στο Μιλγουόκι ως Χιτ

Τέλος εποχής: Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση!

Ντόντσιτς για την πώληση των Λέικερς: «Έχω συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές - Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους ιδιοκτήτες»

Οι Λέικερς αλλάζουν ξανά χέρια για 12,5 δισ. δολάρια - Το deal και ο Κούσνερ με τις διασυνδέσεις στον κύκλο Τραμπ!

Ντανλίβι: «Ο Κάρι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Γουόριορς»

Σπόελστρα για Αντετοκούνμπο: «Διαλύει την αντίπαλη άμυνα - Προκαλεί χάος στους αντιπάλους»

Ματσάρες στην πρεμιέρα του ΝΒΑ και το πρόγραμμα των Χριστουγέννων-Πότε κάνει ντεμπούτο ο Αντετοκούνμπο

Λεμπρόν: «Ετοιμάζω ντοκιμαντέρ για την καριέρα μου-Θα είναι φοβερό!»

Ο Ένες Καντέρ Φρίντομ δήλωσε και επίσημα συμμετοχή στο WNBA Draft του 2027