Ευχάριστα ήταν για την ΑΕΚ τα αποτελέσματα του κλινικού και απεικονιστικού ελέγχου του Λούκας Μπογέ. Σύμφωνα με αυτά, η κατάσταση του Αργεντινού παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Ένωσης.

Πρόβλημα με Άλεφ

Η σημερινή μέρα δεν είχε μόνο ευχάριστα, καθώς ο Άλεφ αποχώρησε από την προπόνηση με σφίξιμο στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι (23/9, 20:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθίσταται αμφίβολη. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Αλμπάνης. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 στα Σπάτα και στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: A.E.K.