Κάταγμα στον έβδομο αυχενικό σπόνδυλο είναι η διάγνωση για τον Χαβιέρ Μανκίγιο. Ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ. Αρχικά υπήρχαν φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά, αλλά τελικά ο 20χρονος άσος γλίτωσε τα χειρότερα.

Θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο, από το οποίο θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη, ενώ θα του τοποθετηθεί ειδικό κολάρο το οποίο θα φορά για 4-6 εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στα γήπεδα νωρίτερα από τον Απρίλιο, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Σημειώνεται πως για την κατάσταση της υγείας του Μανκίγιο ενδιαφέρθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που συμμετείχε στη φάση του τραυματισμού, ενώ ο ίδιος μέσω Twitter ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση που έλαβε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εσθήρ Γκονθάλεθ: Έσβησε από τα social φωτογραφίες με τη σύζυγο και το παιδί της μετά τη μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία

Βασκική επέλαση στο Βίγκο και... σεφτές για την Μπιλμπάο!

«Σεφτές» με δύο αυτογκόλ για τη Λα Κορούνια κόντρα στη Βαλένθια!

Με… σπασμένα φρένα η Ρεάλ του Ζοζέ, έκανε το 3Χ3 με νέα 4άρα στη Μάλαγα!

Αφήνει την υπόθεση Άλβαρες και στρέφεται στον Γκαμπριέλ Ζεσούς η Μπαρτσελόνα!

«Θα με ρωτήσεις για τον Άλβαρες ή όχι;»: Η ατάκα και τα γέλια του Φλικ στη συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα!

Ο Άλβαρες επέστρεψε στις προπονήσεις της Ατλέτικο μετά από τέσσερις ημέρες στον «πάγο»

Ξεμπέρδεψε από ημίχρονο στην έδρα της Σεβίλλης και επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Εκτός αποστολής της Σεβίλλης ο Βάργκας που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Εσωτερική «έκρηξη» στην Μπιλμπάο: Οι παίκτες μποϊκοτάρουν τα ΜΜΕ για απόφαση της διοίκησης